hallmanns Vastgoed Logo
Hallmanns Vastgoed

Wij zijn er voor de koper!

Hulp bij verhuur en het inschatten van risico's


Hallmanns Vastgoed is óók uw bemiddelaar bij de verhuur van uw huis, studio, appartement of beleggingspand!

Indien u een huis, studio, appartement of beleggingspand heeft en deze wilt verhuren dan heeft u direct met de huurwet te maken. Dit is ook het geval indien u tijdelijk elders gaat werken of tijdelijk gaat samenwonen en uw huis, studio of appartement in die periode wilt verhuren.

In de huurwet wordt de huurder beschermd tegen o.a. uitzetting door de verhuurder. Rechten van de huurder zijn daardoor beter beschermd dan die van de verhuurder. Door de bepalingen huurrecht en huurbescherming is in beginsel een tijdelijk huurcontract niet mogelijk. De huurder ontvangt het huurrecht zodra hij de sleutels van een woning ontvangen heeft. Zolang hij goed huurderschap vertoont kan de huur niet opgezegd worden.

"ook loopt u als verhuurder / eigenaar grote risico's als u uw huis, studio, appartement of beleggingspand verhuurd"

Vanaf 1 juli 2016 is de wet doorstroming huurmarkt van kracht geworden welke een aantal wijzigingen en mogelijkheden met zich mee hebben gebracht om de scheefgroei in de huurmarkt tegen te gaan. Door deze wet is het mogelijk om tijdelijke huurcontracten af te sluiten en heeft de huurder niet dezelfde bescherming als bij de huurwet.

Ook loopt u als verhuurder / eigenaar grote risico's als u uw huis, studio, appartement of beleggingspand verhuurd.

Ook hier kan Hallmanns Vastgoed iets voor u betekenen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!