hallmanns Vastgoed Logo
Hallmanns Vastgoed

Wij zijn er voor de koper!

Over ons


Hallmanns Vastgoed is opgericht door Haydeé van Geene.

Na een omscholing tot vastgoed-adviseur heb ik besloten samen met een team geen huizen te verkopen maar ons uitsluitend te richten op de begeleiding van kopers; van starters tot senioren. Omdat wij ervoor kiezen geen huizen te verkopen ontstaat er nooit belangenverstrengeling en kunnen wij ons volledig voor de koper inzetten.

Je droomhuis of appartement kopen; dat is natuurlijk héél erg leuk! Zoveel leuke dingen om te doen: schilderen, eventueel nieuwe vloeren uitzoeken en (laten) leggen, een nieuwe badkamer en/of keuken. En dan het inrichten, het leukste van allemaal! En daar loop je dan met die roze bril en kriebels in de buik van de spanning bij die bezichtiging. Zoveel vragen die door je hoofd spoken en zoveel dingen om aan te denken! Wat een stress kan de bezichtiging en de aankoop van een woning oproepen!

En voor díe stress willen wij onze klant behoeden. Wij willen dat onze klant het aankoopproces als een leuke ervaring beleeft en als plezierig ervaart. Door van onze diensten gebruik te maken wordt het allemaal een stuk relaxter en kan de koper zich met de leuke dingen ervan bezig houden. Omdat wij dagelijks te maken hebben met de bezichtiging en aankoop van woningen, kijken wij niet door een roze bril en kunnen wij op een objectieve manier het huis bekijken en advies uitbrengen. Doordat er bij ons geen emoties meespelen kunnen wij op een rechtvaardige wijze onderhandelen met de verkopende partij om tot een scherpe verkoopprijs te komen.